Cut the ginger into small pieces and boil water.
Имбирь нарежьте мелкими кусочками, вскипятите воду.
Cook the green beans in steaming boiling water for 5 minutes. Remove the beans from the steam and leave to cool completely.
На пару кипящей воды отварите стручковую фасоль в течение 5 минут. Снимите фасоль с пара, оставьте до полного остывания.
Heat sesame and vegetable oil in a frying pan. Fry the garlic in oil for 2 minutes, stirring constantly. Add ginger and soy sauce. Stir constantly, simmer for 3 minutes.
В сковороде раскалите кунжутное и растительное масло. Обжарьте на масле чеснок в течение 2 минут, постоянно перемешивайте. Добавьте имбирь и соевый соус. Постоянно перемешивайте, тушите 3 минуты.
Pour the soy-ginger sauce over the beans. Stir, cover and leave for 10 minutes.
Залейте соево-имбирным соусом фасоль. Перемешайте, накройте крышкой и оставьте на 10 минут.
Sprinkle the finished dish with finely chopped herbs.
Готовое блюдо посыпьте мелко нарезанной зеленью.