Wash and peel the beans, cut the pods in half. Cut the onion into cubes.
Помойте, почистите фасоль, разрежьте стручки пополам. Лук нарежьте кубиками.
Heat oil in a frying pan and fry the beans until golden brown. Transfer the beans to the cauldron. Fry the onion in a frying pan until golden brown.
На сковороде раскалите масло, обжарьте фасоль до образования золотистого цвета. Переложите фасоль в казан. На сковороде обжарьте лук до золотистого цвета.
Add sour cream to the pan. As soon as the sour cream has evaporated a little, add the broth, mix well, and fry until the water boils.
В сковороду добавьте сметану. Как только сметана немного выпарится, добавьте бульон, хорошо перемешайте, жарьте до закипания воды.
Place the onion and sour cream into a cauldron with beans. Simmer over low heat for 30 minutes. Add salt and ground black pepper to taste.
Лук со сметаной переложите в казан с фасолью. Тушите на медленном огне в течение 30 минут. Соль и черный молотый перец добавьте по вкусу.
Sprinkle the finished dish with finely chopped herbs.
Готовое блюдо посыпьте мелко нарезанной зеленью.