Cut the bread into cubes, preheat the oven to 180 C°. Cut the tomatoes in half, the cheese into cubes, and pass the garlic through a press. Finely chop the onion. Drain the corn and beans.
Нарежьте хлеб кубиками, разогрейте духовку до 180 С°. Помидоры порежьте пополам, сыр — кубиками, чеснок пропустите через пресс. Лук мелко нарубите. Слейте жидкость с кукурузы и фасоли.
Line a baking sheet with parchment, place the bread on top and sprinkle with herbs de Provence. Place the bread in the oven for 15 minutes to dry.
На противень застелите пергамент, сверху выложите хлеб и посыпьте прованскими травами. Отправьте хлеб в духовку на 15 минут, чтобы он подсушился.
Place beans, corn, cheese and tomatoes in a salad bowl. In a separate container, mix mayonnaise, green onions and garlic. Season the salad with this mixture. Salt and pepper to taste. Before serving, sprinkle with black bread crumbs.
В салатницу выложите фасоль, кукурузу, сыр и помидоры. В отдельной емкости смешайте майонез, зеленый лук и чеснок. Заправьте этой смесью салат. Посолите и поперчите по вкусу. Перед подачей посыпьте сухариками из черного хлеба.
Garnish the salad, laid out on plates, with basil sprigs.
Украсьте салат, разложенный по тарелкам, веточками базилика.