Clean the fish, fillet it, remove the skin and bones. Cut the fillet into small pieces. Grate the cheese.
Очистите рыбу, разделите на филе, удалите кожу и кости. Нарежьте филе небольшими кусочками. Сыр натрите на терке.
Place the pasta in boiling salted water and cook until tender, about 20 minutes.
Опустите макароны в кипящую подсоленную воду и варите до готовности минут 20.
Heat vegetable oil in a frying pan. Place the salmon pieces in the pan and fry for 2-3 minutes on both sides. Pour cream over the fish and bring to a boil. Reduce heat to low and simmer salmon in cream for 5 minutes. Season with salt and pepper. Add two-thirds of the grated cheese to the sauce. Stir until the cheese is completely melted.
Разогрейте на сковороде растительное масло. Выложите кусочки лосося на сковороду, обжаривайте по 2-3 минуты с обеих сторон. Залейте рыбу сливками, доведите до кипения. Уменьшите огонь до минимума и тушите лосося в сливках 5 минут. Посолите и поперчите. Всыпьте в соус две трети тертого сыра. Перемешайте, чтобы сыр полностью расплавился.
Add the prepared pasta to the sauce and stir. Warm the pasta with the cream sauce for 1-2 minutes until the sauce permeates the pasta.
Выложите в соус готовую пасту, перемешайте. Прогрейте пасту со сливочным соусом 1-2 минуты, чтобы соус пропитал пасту.
Place the prepared pasta with salmon in creamy sauce on plates and sprinkle with fresh herbs.
Готовую пасту с лососем в сливочном соусе разложите по тарелкам, посыпьте свежей зеленью.