Boil chicken eggs, cut them into cubes. Cut the mushrooms into 4 parts, finely chop the green onions. Place the beans in a sieve to remove excess liquid.
Отварите куриные яйца, нарежьте их кубиками. Грибы разрежьте на 4 части, зеленый лук мелко нарубите. Фасоль откиньте на сито, чтобы ушла лишняя жидкость.
Mix eggs, beans, mushrooms, and herbs in a bowl. Season the salad with mayonnaise. Mix all ingredients well, add salt to taste.
Смешайте в миске яйца, фасоль, грибы, зелень. Заправьте салат майонезом. Хорошо перемешайте все ингредиенты, добавьте соль по вкусу.
Place the salad in the refrigerator for 60-90 minutes to soak.
Поставьте салат в холодильник на 60-90 минут, чтобы он пропитался.
Serve the bean and mushroom salad on lettuce leaves on plates.
Подавайте салат с фасолью и грибами на листьях салата, уложенных на тарелки.