Boil the chicken liver until tender for 10-15 minutes, cut it into strips. Cut the onion into half rings, grate the carrots. Crush the garlic in a press.
Отварите куриную печень до готовности в течение 10-15 минут, нарежьте ее соломкой. Лук нарежьте полукольцами, морковь натрите на терке. Чеснок раздавите на прессе.
Heat oil in a frying pan, simmer onions and carrots for 7-10 minutes until soft. Transfer the onions and carrots to a plate and leave to cool completely.
Раскалите на сковороде масло, тушите лук и морковь 7-10 минут до мягкости. Переложите лук и морковь в тарелку и оставьте до полного остывания.
Place boiled chicken liver and beans in a salad bowl, add garlic, onions and carrots. Season with mayonnaise, salt to taste, and mix the salad well.
Выложите в салатницу отварную куриную печень и фасоль, добавьте чеснок и лук с морковью. Заправьте майонезом, посолите по вкусу, хорошо перемешайте салат.
Garnish the finished salad with finely chopped parsley and dill. This will give the salad an interesting flavor.
Готовый салат украсьте мелко нарезанной зеленью петрушки и укропа. Это придаст салату интересный аромат.