Cut the onion, pepper and pumpkin into medium cubes. Finely chop the garlic, herbs and ginger.
Лук, перец и тыкву нарежьте средними кубиками. Чеснок, зелень и имбирь мелко нарежьте.
Heat vegetable oil in a cauldron, fry the onion in it, add spices and a little salt. Add pepper, garlic, ginger and fry a little.
Раскалите в казане растительное масло, обжарьте в нем лук, добавьте специи и немного соли. Добавьте перец, чеснок, имбирь, и немного обжарьте.
Add pumpkin to the cauldron, fry for 2-3 minutes, add a mixture of peppers. Pour in the tomatoes in their own juice, mix well, simmer for 20 minutes over low heat, do not cover.
Добавьте в казан тыкву, обжарьте 2-3 минуты, добавьте смесь перцев. Влейте томаты в собственном соку, хорошо перемешайте, тушите 20 минут на маленьком огне, крышкой не накрывайте.
Rinse the beans and drain off excess liquid. Add beans to the cauldron, stir, simmer for another 5 minutes. Salt to taste, add spices, sugar and herbs. Cover with a lid and turn off the heat. Leave for 30 minutes.
Промойте фасоль, слейте лишнюю жидкость. Добавьте фасоль в казан, перемешайте, томите еще 5 минут. Посолите по вкусу, добавьте специи, сахар и зелень. Накройте крышкой и выключите огонь. Оставьте на 30 минут.
Garnish the finished dish with basil leaves before serving.
Готовое блюдо украсьте листиками базилика перед подачей на стол.