Prepare all products in the required quantities. Rinse the meat under cold water, peel the pumpkin and carrots.
Подготовьте все продукты в нужном количестве. Мясо промойте под холодной водой, тыкву и морковь очистите от кожуры.
Cut the pork into small pieces. Dilute the tomato paste with water until it becomes juice and leave ¼, pour the rest of the juice over the meat. Salt and pepper to taste.
Свинину нарежьте мелкими брусочками. Разведите томатную пасту водой до состояния сока и оставьте ¼ , остальным соком залейте мясо. Посолите и поперчите по вкусу.
Cut the pumpkin and carrots into cubes. Strain the meat and fry in a well-heated frying pan until a crust appears. Add vegetables and stir. Fry for 5 minutes.
Тыкву и морковь порежьте кубиком. Мясо отцедите и обжарьте на хорошо разогретой сковороде до появления корочки. Добавьте овощи и перемешайте. Жарьте 5 минут.
Place the meat and vegetables into pots and add the cereal. Pour in broth or boiling water. Add some salt.
Переложите мясо с овощами в горшочки и засыпьте крупу. Залейте бульоном или кипятком. Посолите.
Place the pots in the oven for 20 minutes at 180 C. After 20 minutes, remove the pots, mix everything and add the remaining tomato paste. Place pieces of butter on top. Bake for another 20 minutes.
Горшочки поставьте в духовку на 20 минут при температуре 180 С. Через 20 минут достаньте горшочки, все перемешайте и добавьте оставшуюся томатную пасту. Сверху положите кусочки сливочного масла. Запекайте еще 20 минут.
Serve the finished dish directly in the pots, sprinkled with finely chopped parsley and dill.
Готовое блюдо подавайте прямо в горшочках, посыпав мелко порезанной зеленью петрушки и укропа.