Rinse the beans thoroughly and soak overnight in cold water. Afterwards, drain the water and let the beans cook for 60 minutes until tender. Peel the carrots and onions. Finely chop the green onions and cilantro.
Фасоль тщательно промойте и замочите на ночь в холодной воде. После воду слейте и поставьте фасоль вариться на 60 минут до готовности. Морковь и лук очистите от кожуры. Зеленый лук и кинзу мелко порубите.
Cut the pickled cucumbers, onions and carrots into strips and fry in a well-heated frying pan until the vegetables are soft. Add tomato paste, stir and simmer for another 2 minutes.
Соленые огурцы, лук и морковь порежьте на полосочки и обжаривайте на хорошо разогретой сковороде до мягкости овощей. Добавьте томатную пасту, перемешайте и тушите еще 2 минуты.
Add the previously boiled beans to the vegetables and cook over medium heat for 5 minutes.
Отваренную ранее фасоль всыпьте к овощам и готовьте на среднем огне 5 минут.
Sprinkle the finished dish with chopped herbs and serve with a slice of Borodino black bread.
Готовое блюдо посыпьте порубленной зеленью и подавайте с ломтиком бородинского черного хлеба.