Prepare the ingredients needed for the dish in the required quantities. Rinse the beans several times with water until they are transparent and soak in cold water for several hours. Peel the onion and rinse it along with the greens with water to remove dirt and debris.
Подготовьте необходимые для блюда ингредиенты в требуемом количестве. Фасоль промойте несколько раз водой до ее прозрачности и замочите в холодной воде на несколько часов. Лук очистите от шелухи и ополосните его вместе с зеленью водой от грязи и мусора.
Place the previously soaked beans in a pan with salted water and cook over low heat for 30-40 minutes until tender. Meanwhile, cut the peeled onion into thin half rings and place it in a frying pan preheated with oil to fry over medium heat for 5-7 minutes until lightly browned.
Вымоченную ранее фасоль выложите в кастрюлю с подсоленной водой и варите на небольшом огне в течение 30-40 минут до готовности. Тем временем очищенный лук нарежьте тонкими полукольцами и отправьте его в разогретую с маслом сковороду обжариваться на среднем огне в течение 5-7 минут до легкой румяности.
Place the boiled beans in a frying pan with the fried onions and continue frying the ingredients until the beans are golden brown. Add suneli hops, salt and pepper to the dish, stir the mixture and leave it covered for 10 minutes to steam.
Отваренную фасоль выложите в сковороду к жареному луку и продолжайте обжаривать ингредиенты до образования румяной корочки на фасоли. Добавьте к блюду хмели-сунели, соль и перец, перемешайте массу и оставьте ее под крышкой на 10 минут для пропаривания.
Serve nutritious red beans, home-style fried with onions, hot, garnishing the dish with finely chopped herbs and adding a salad of fresh vegetables and herbs.
Питательную красную фасоль, жаренную с луком по-домашнему, подавайте в горячем виде, украсив блюдо мелкорубленной зеленью и дополнив салатом из свежих овощей и зелени.