Prepare all ingredients. Peel the onion and rinse the beans under cold tap water.
Подготовьте все ингредиенты. Лук очистите от кожуры, фасоль промойте под холодной водой из под крана.
Pour the prepared broth into the pressure cooker bowl. Pour the washed beans into the broth, season with pepper and bay leaf. Cover with a lid and cook for 25 minutes.
В чашу скороварки влейте готовый бульон. Промытую фасоль всыпьте в бульон, заправьте перцем и лавровым листом. Накройте крышкой и варите 25 минут.
Make a fry. Finely chop the onion and fry until golden brown. Sprinkle with dried paprika and add tomatoes. Fry for another 5 minutes.
Сделайте зажарку. Лук мелко нарежьте и обжарьте до золотистого цвета. Посыпьте сушеной паприкой и добавьте томаты. Обжаривайте еще 5 минут.
Add the roasted beans to the cooked beans, mix thoroughly and leave to brew.
В приготовленную фасоль добавьте зажарку, тщательно перемешайте и оставьте настояться.
Place the finished dish on deep plates and garnish each with a sprig of thyme and basil.
Готовое блюдо разложите по глубоким тарелкам и украсьте каждую веточкой тимьяна и базилика.