Prepare the ingredients required for the dish in the required quantities. Rinse green beans and cilantro several times with water until they become transparent, peel the garlic and rinse with water to remove dirt.
Подготовьте требуемые для блюда ингредиенты в необходимом количестве. Стручковую фасоль и зелень кинзы промойте несколько раз водой до ее прозрачности, чеснок очистите от шелухи и ополосните водой от грязи.
Place the prepared fresh bean pods in a saucepan with salted water and cook them over the fire for 5-10 minutes until tender. Place the finished bean pods in a colander, allow time for excess liquid to drain and place in a separate bowl to cool.
Подготовленные свежие стручки фасоли выложите в кастрюлю с подсоленной водой и варите их на огне в течение 5-10 минут до готовности. Готовые стручки фасоли отбросьте на дуршлаг, дайте время стечь лишней жидкости и выложите в отдельную посуду для остывания.
In the meantime, prepare the marinade; to do this, combine finely chopped garlic, chili pepper and cilantro in a deep plate, add vegetable oil, soy sauce and vinegar and mix the ingredients thoroughly. Add the cooled green beans to the sauce, stir the dish and transfer the beans to a glass jar to marinate for several hours.
Тем временем приготовьте маринад, для этого в глубокой тарелке соедините мелконарезанный чеснок, перец чили и кинзу, добавьте растительное масло, соевый соус и уксус и тщательно перемешайте ингредиенты. Выложите в соус остывшую стручковую фасоль, перемешайте блюдо и переложите фасоль в стеклянную банку для маринования в течение нескольких часов.
Serve spicy green beans marinated in herbs and spices cold, complementing the appetizer dish with fried meat or fish.
Пикантную стручковую фасоль, маринованную в пряных травах и специях, подавайте в холодном виде, дополнив закусочное блюдо жареным мясом или рыбой.