Prepare the dishes. Peel the onion and garlic and finely chop. Cut meat products into small cubes. Prepare the remaining ingredients. If the cabbage is too sour, rinse it with water.
Подготовьте посуду. Лук и чеснок очистите и мелко нашинкуйте. Мясные продукты нарежьте некрупными кубиками. Подготовьте остальные ингредиенты. Если капуста слишком кислая, то промойте ее водой.
Pour oil into a frying pan and fry the onion and garlic until translucent. Place the meat in the pan and fry until golden brown. Add the remaining meat products, close the lid and cook for 5 minutes.
Налейте в сковороду масло и обжарьте лук и чеснок до прозрачности. Переложите в сковороду мясо и жарьте до золотистой корочки. Добавьте остальные мясные продукты, закройте крышкой и готовьте 5 минуты.
Add tomato juice to the pan. Pepper to taste. Simmer with the lid closed for 5 minutes.
Добавьте в сковороду томатного сока. Поперчите по вкусу. Тушите под закрытой крышкой 5 минут.
Place the prepared cabbage in the pan. Stir and simmer over moderate heat for 90 minutes. Stir occasionally and add water as needed.
Выложите в сковороду, подготовленную капусту. Перемешайте и тушите на умеренном огне 90 минут. Перемешивайте периодически и подливайте воду, по мере необходимости.
Divide the spicy solyanka among portioned plates and serve hot.
Разложите пикантную солянку по порционным тарелкам и горячей подайте к столу.