Rinse the beans thoroughly under cold running water, soak in 2 liters of water and leave overnight.
Фасоль тщательно промойте под холодной проточной водой, замочите в 2 литрах воды и оставьте на ночь.
Boil the beans with bay leaf in 1.5 liters of water until tender. Drain the resulting broth, leaving 1/4. Add salt to taste. Puree half the boiled beans in a blender.
Отварите фасоль с лавровым листом в 1,5 л воды до готовности. Слейте полученный отвар, оставив 1 /4. Посолите по вкусу. Пюрируйте блендером половину отваренной фасоли.
Crush 2 cloves of garlic with the flat side of a knife and fry in a well-heated frying pan with olive oil. Add chili pepper to the garlic, fry everything until golden brown. Add chopped mushrooms. Add some salt.
Раздавите 2 зубчика чеснока плоской стороной ножа и обжарьте на хорошо разогретой сковороде с оливковым маслом. Добавьте к чесноку перец чили, все жарьте до золотистого цвета. Добавьте нарезанные грибы. Посолите.
Place the fried mushrooms in the pan with the beans and cook for another 7 minutes. 2 minutes before the end of cooking, add finely chopped herbs and garlic. Sprinkle the dish with black pepper.
Опустите обжаренные грибы в кастрюлю с фасолью и варите все еще 7 минут. За 2 минуты до окончания варки добавьте мелко нарубленные зелень и чеснок. Посыпьте блюдо черным перцем.
Pour the finished soup into bowls and garnish with fresh parsley. Serve with garlic bread.
Готовый суп разлейте по тарелкам и украсьте свежей петрушкой. Подавайте блюдо с чесночным хлебом.