Soak the beans overnight. Boil mushrooms in salted water. Wash and peel the vegetables. Take the sauce sweet, without garlic.
Фасоль замочите на ночь. Грибы сварите в подсоленной воде. Овощи помойте и очистите от кожуры. Соус берите сладкий, без чеснока.
Let the beans cook for 30 minutes. Drain the liquid using a sieve. Grate the carrots on a coarse grater, finely chop the onion. Fry the vegetables in a frying pan with vegetable oil until transparent.
Фасоль поставьте вариться на 30 минут. Слейте жидкость используя сито. Морковь натрите на крупной терке, лук мелко порубите. Обжарьте овощи на сковороде с растительным маслом до прозрачности.
Cut the bell peppers and tomatoes into strips and add to the vegetables. Add Krasnodar sauce to the pan.
Болгарский перец и помидоры порежьте соломкой и отправьте к овощам. Добавьте в сковороду краснодарский соус.
Pour mushroom broth into the pan with vegetables and add beans. Mix everything and simmer over low heat for 10 minutes.
В сковороду с овощами влейте грибной бульон и добавьте фасоль. Все перемешайте и тушите на слабом огне 10 минут.
Cut the mushrooms and garlic into slices and add to the vegetables. Add spices, sugar and salt. Simmer over low heat for 20 minutes, stirring occasionally.
Грибы и чеснок порежьте на пластинки и положите к овощам. Всыпьте специи, сахар и соль. Тушите на медленном огне 20 минут иногда помешивая.
Place the finished dish on plates and garnish with a sprig of fresh parsley.
Готовое блюдо разложите по тарелкам и украсьте веточкой свежей петрушки.