Prepare the form. Grind the pumpkin, potatoes and onions using a blender, place in a bowl, add salt and set aside. Pass the garlic through a press, finely chop the parsley and green onions.
Подготовьте форму. Тыкву, картошку и лук измельчите с помощью блендера, переложите в миску, присолите и отставьте в сторону. Чеснок пропустите через пресс, петрушку и зеленый лук мелко нарежьте.
Squeeze the vegetables in a bowl, drain the juice. The mass should be slightly damp. Add garlic and herbs. Salt, add spices, mix until smooth.
Отожмите овощи в миске, выделившийся сок, слейте. Масса должна быть слегка влажная. Добавьте чеснок, и зелень. Посолите, добавьте специи, смешайте до однородной массы.
While stirring, gradually add flour. Determine the amount of flour yourself by the viscosity of the kneaded mixture. The minced meat should be convenient for forming cutlets.
Перемешивая, постепенно добавьте муку. Количество муки определите сами по вязкости вымешиваемой смеси. Фарш должен получиться удобным для формовки котлет.
Form cutlets from the resulting minced meat. Approximately 1 tbsp for one cutlet. minced meat. This volume should yield 15 cutlets. Roll the cutlets in breadcrumbs.
Сформируйте из получившегося фарша котлеты. На одну котлету примерно идёт 1 ст.л. фарша. Из этого объёма должно получиться, 15 котлет. Обваляйте котлеты в панировочных сухарях.
Preheat the oven to 200˚C. In a frying pan with oil, fry the cutlets on each side for 2 minutes. Place them in the mold. Bake in the oven for 30 minutes.
Разогрейте духовку до 200˚C. На сковороде с маслом обжарьте котлеты с каждой стороны по 2 минуты. Переложите их в форму. Запекайте в духовке 30 минут.
Place the pumpkin cutlets on a beautiful platter and serve hot.
Выложите тыквенные котлеты на красивое блюдо и горячие подайте к столу.