Prepare the ingredients required for the dish in the required quantities. Rinse the pumpkin with cool water, peel and remove the seeds from the pulp. Peel the garlic and rinse with water to remove debris and dirt.
Подготовьте требуемые для блюда ингредиенты в необходимом количестве. Тыкву промойте прохладной водой, очистите от кожуры и удалите семена из мякоти. Чеснок очистите от шелухи и ополосните водой от мусора и грязи.
Cut the peeled pumpkin into small cubes, place in a deep bowl and add basil, pumpkin seeds and finely chopped garlic to the vegetable. Mix the ingredients thoroughly, place them in a greased baking dish and place in an oven preheated to 200°C, bake for 25 minutes until soft.
Очищенную тыкву нарежьте кубиками небольшого размера, переложите в глубокую миску и присоедините к овощу базилик, тыквенные семечки и мелкорубленный чеснок. Тщательно перемешайте ингредиенты, выложите их в форму для запекания, смазанную маслом, и отправьте в духовую печь, разогретую до 200 °С, запекаться в течение 25 минут до мягкости.
While the pumpkin is baking, pour water into a saucepan and place on the stove, bringing the liquid to a boil. Add salt to boiling water, add pasta to the pan and cook until done according to package instructions.
Пока запекается тыква, в кастрюлю налейте воду и отправьте на плиту, доведя жидкость до кипения. Добавьте в кипящую воду соль, выложите в кастрюлю макароны и отваривайте их до готовности согласно инструкции на упаковке.
Drain the finished pasta in a colander, put it back into the pan and add the baked pumpkin to it. Add grated cheese to the pasta-pumpkin mixture, stir the resulting dish and serve hot.
Готовые макароны откиньте на дуршлаг, переложите обратно в кастрюлю и добавьте к ним запеченную тыкву. Присоедините в макаронно-тыквенной массе тертый сыр, перемешайте получившееся блюдо и подавайте в горячем виде к столу.
Serve hot homemade macaroni with juicy pumpkin and cheese, garnished with chopped herbs and toasted pumpkin seeds.
Макароны с сочной тыквой и сыром по-домашнему подавайте в горячем виде, украсив рубленой зеленью и обжаренными тыквенными семечками.