Boil the beans and place in a colander to drain off excess liquid. Save some of the broth, it will be used in the cooking process. Rinse fresh cilantro well under cold water.
Отварите фасоль и откиньте на дуршлаг, чтобы лишняя жидкость стекла. Сохраните немного отвара, он будет использоваться в процессе приготовления блюда. Свежую кинзу хорошо промойте под холодной водой.
Grind the nuts twice through a meat grinder and add dried spices, salt and vinegar. Thoroughly rub the resulting mixture with a spoon, gradually adding bean broth.
Орехи дважды прокрутите через мясорубку и добавьте сушенные специи, соль и уксус. Хорошенько растирайте ложкой полученную смесь понемногу добавляя отвар из фасоли.
Cut the onion into half rings and finely chop the cilantro.
Нарежьте лук полукольцами, кинзу мелко пошинкуйте.
Add boiled beans, onions, cilantro and pomegranate seeds to the nut mixture. Mix well and add salt to taste.
В ореховую смесь добавьте отваренную фасоль, лук, кинзу и зерна граната. Хорошо перемешайте и посолите по вкусу.
Serve the finished lobio in a deep dish, sprinkled with pomegranate seeds and garnished with cilantro sprigs.
Готовое лобио подавайте в глубоком блюде, посыпав зернами граната и украсив веточками кинзы.