Prepare all ingredients required for the recipe. Rinse green onions under cold water. Boil the eggs and peel them.
Подготовьте все требуемые по рецепту продукты. Зеленый лук промойте под холодной водой. Яйца отварите и очистите от скорлупы.
Chop the eggs into cubes, cut the canned champignons into slices, finely chop the green onions.
Яйца порубите кубиком, консервированные шампиньоны порежьте дольками, зеленый лук мелко нашинкуйте.
Place all ingredients in a bowl, add beans and season with mayonnaise. Add salt and green onions to taste. Mix everything.
Все ингредиенты выложите в миску, добавьте фасоль и заправьте майонезом. Соль и зеленый лук добавьте по вкусу. Все перемешайте.
Serve the finished salad in a salad bowl, garnished with mushroom slices and fresh herbs.
Подавайте готовый салат в салатнике, украсив дольками грибов и свежей зеленью.