Pour the beans into a convenient deep bowl and fill it with cold water so that the water covers all the grains. Leave to soak overnight.
В удобную глубокую миску всыпьте фасоль и залейте ее холодной водой так, чтобы вода покрывала все зерна. Оставьте замачиваться на ночь.
Drain the beans soaked overnight using a sieve. Place the beans in a saucepan and cook until tender.
С замоченной на ночь фасоли слейте воду с помощью сита. Фасоль переложите в кастрюлю и варите до готовности.
Place the boiled beans in a blender bowl. Add mustard, water, sugar, salt and vinegar. Grind the beans, gradually pouring in the oil and whisking again.
Отваренную фасоль положите в чашу блендера. Добавьте горчицу, воду, сахар, соль и уксус. Измельчайте фасоль, постепенно вливая масло и снова все взбивая.
Serve mayonnaise in a deep small bowl, sprinkle with grated walnuts and garnish with mint leaves.
Майонез подайте в глубокой небольшой миске, посыпьте тертым грецким орехом и украсьте листиками мяты.