Prepare the dishes. Cut the meat, bacon and sausages into cubes. Cut tomatoes, cucumbers and lemon into slices. Chop the onion into strips.
Подготовьте посуду. Мясо, бекон и сосиски нарежьте кубиком. Помидор, огурцы и лимон порежьте кружочками. Лук нашинкуйте соломкой.
Pour oil into a saucepan and fry the bacon until golden brown. Add onion, fry for 5 minutes. Add sausages and cucumbers, cook for 7 minutes over moderate heat, covered.
В сотейник налейте масло, обжарьте бекон до золотистой корочки. Добавьте лук, жарьте 5 минуты. Всыпьте сосиски и огурцы, готовьте 7 минут на умеренном огне, под крышкой.
Place the prepared chicken meat with the fried ingredients. Add tomato, sugar and spices. Cook for 5 minutes.
Положите подготовленное куриное мясо, к обжаренным ингредиентам. Добавьте помидор, сахар и специи. Готовьте 5 минут.
Pour broth into the saucepan. Add olives, salt if necessary, cook for another 7 minutes. Remove from heat and let soup simmer for 10 minutes.
Налейте в сотейник бульон. Добавьте оливки, посолите при необходимости, варите еще 7 минут. Снимите с огня и дайте настояться супу 10 минут.
Pour the prepared, aromatic and very beautiful hodgepodge into portioned tureens. Place a slice of lemon in each serving and, garnish with chopped herbs, serve.
Разлейте готовую ароматную и очень красивую солянку по порционным супницам. Положите в каждую порцию по кружочку лимона и, украсив рубленой зеленью, подайте к столу.