Soak the beans in cold water overnight. Cut the onion into half rings, grate the carrots. Preheat the oven to 200 C°.
Замочите на ночь фасоль в холодной воде. Лук нарежьте полукольцами, Морковь натрите на терке. Разогрейте духовку до 200 С°.
Boil the beans until tender, drain off excess water, cool and add salt. Heat vegetable oil in a frying pan, fry onions and carrots until golden brown.
Отварите фасоль до готовности, слейте лишнюю воду и остудите, присолите. На сковороде раскалите растительное масло, обжарьте лук и морковь до золотистого цвета.
Add seasoning, sugar, salt and black pepper to taste to the onions and carrots. Keep the mixture on the fire for a while, stirring occasionally.
Добавьте к луку с морковью приправу, сахар, соль и черный молотый перец по вкусу. Подержите немного смесь на огне, периодически помешивайте.
Place the beans in a deep baking dish, add fried onions and carrots, pour over the tomatoes in their own juice. Close the lid and place in the oven for 60-90 minutes. Bake until the vegetables are soft.
Фасоль выложите в глубокую посуду для выпекания, добавьте обжаренные лук и морковь, залейте помидорами в собственном соку. Закройте крышкой, и отправьте в духовку на 60-90 минут. Выпекайте до мягкости овощей.
Garnish the dish with dill sprigs when serving.
Украсьте блюдо веточками укропа при подаче.