Preheat the oven to 180˚C. Prepare dishes, foil and baking dish. Peel the pumpkin, remove the seeds, wash and cut into pieces no larger than 2 cm. Prepare the remaining ingredients.
Разогрейте духовку до 180˚C. Подготовьте посуду, фольгу и форму для выпекания. Тыкву очистите, освободите от семян, помойте и нарежьте на кусочки не больше 2 см. Подготовьте остальные ингредиенты.
Place the pumpkin pieces in a bowl. In a bowl, mix the oil, garlic, passed through a press, and add salt. Add any spices you like.
Поместите кусочки тыквы в миску. В пиале смешайте масло, чеснок, пропущенный через пресс, посолите. Добавьте любые специи на ваше усмотрение.
Transfer the aromatic mixture from the bowl to the bowl with the pumpkin. Mix well. Cover the bowl with cling film and set aside to marinate for 30 minutes.
Переместите ароматную массу из пиалы в миску с тыквой. Хорошо перемешайте. Накройте миску пленкой и отставьте для маринования на 30 минут.
Place the pumpkin pieces on a greased baking sheet and cover with foil. Place the pumpkin pan in the oven for 15 minutes. Remove the foil and leave in the oven for another 5 minutes to obtain a delicious crust.
Выложите кусочки тыквы на смазанную маслом форму, накройте фольгой. Установите форму с тыквой в духовку на 15 минут. Снимите фольгу и оставьте еще на 5 минут в духовке, для получения аппетитной корочки.
Place the prepared appetizing and aromatic pieces of pumpkin with garlic on a beautiful dish. Sprinkle with sesame seeds and serve as a side dish or as an appetizer.
Готовые аппетитные и ароматные кусочки тыквы с чесноком, выложите на красивое блюдо. Посыпьте семенами кунжута и подайте к столу в качестве гарнира или как закуску.