Thaw the beans if you are using frozen beans. If you use fresh, boil it for 5 minutes. Cut the onion into cubes, cut the pepper into thin strips, and chop the garlic into large pieces.
Разморозьте фасоль, если для приготовления блюда вы используете замороженную. Если используете свежую — отварите ее 5 минут. Лук нарежьте кубиками, перец нарежьте тонкой соломкой, чеснок нарежьте крупными кусочками.
Heat vegetable oil in a frying pan and fry the garlic for 2 minutes. As soon as the characteristic smell of garlic appears, remove it from the pan. Fry the onion in the remaining oil until soft.
Раскалите на сковороде растительное масло, обжарьте чеснок в течение 2 минут. Как только появится характерный запах чеснока, уберите его со сковороды. Обжарьте на оставшемся масле лук до мягкости.
Add beans and bell pepper to the onion. Stir well during frying, fry for 5-7 minutes. Add soy sauce and lemon zest. Fry for another 2 minutes, mix everything well, add herbs. Turn off the heat and cover the pan with a lid for 5 minutes.
К луку добавьте фасоль и болгарский перец. Хорошо перемешивайте в процессе жарки, жарьте 5-7 минут. Добавьте соевый соус и цедру лимона. Жарьте еще 2 минуты, все хорошо перемешайте, добавьте зелень. Выключите огонь, и накройте сковороду крышкой на 5 минут.
When serving, garnish the finished dish with basil leaves.
При подаче, украсьте готовое блюдо листиками базилика.