Rinse the beans under cold water and soak overnight. Boil the beans until tender, drain and set aside.
Фасоль промойте под холодной водой и замочите на ночь. Отварите бобовые до готовности, слейте воду и отставьте в сторону.
Mash the tomatoes in their own juice with a fork. Cut the onion into half rings, squeeze out the garlic and add to the tomatoes. Finely chop the parsley and add the greens to the resulting mass. Add vegetable oil and mix everything. Put the sauce on the fire and simmer a little.
Томаты в собственном соку разомните вилкой. Луковицу нарежьте полукольцами, чеснок выдавите и добавьте к помидорам. Петрушку мелко порубите и всыпьте зелень в полученную массу. Добавьте растительное масло и все перемешайте. Поставьте соус на огонь и немного проварите.
Place the previously cooked beans in a baking dish, pour in the sauce and bake in the oven for 40 minutes at 180°C.
Ранее сваренную фасоль положите в форму для запекания, залейте соусом и поставьте запекаться в духовку на 40 минут при температуре 180°С.
After 40 minutes, remove the finished dish from the oven and let it sit for another 10 minutes.
Спустя 40 минут достаньте готовое блюдо из духовки и дайте ему постоять еще 10 минут.
Place the finished dish on a large plate and garnish with lemon slices and cilantro sprigs.
Готовое блюдо выложите на большую тарелку и украсьте дольками лимона и веточками кинзы.