Boil the beans until tender. Rinse the vegetables thoroughly under cold water. Peel the carrots and onions.
Фасоль отварите до готовности. Овощи тщательно промойте под холодной водой. Морковь и лук очистите от кожуры.
Pour olive oil into the pan and add onion, fry for 2 minutes. Grate the carrots on a coarse grater, finely chop the cabbage, cut the garlic into pieces and add all the ingredients to the frying onions. Sprinkle with salt, basil and black pepper to taste. Stir and cover with a lid. Simmer until the vegetables are soft. Add a little water if the vegetables start to burn.
Налейте на сковороду оливковое масло и добавьте лук, обжаривайте 2 минуты. Морковь потрите на крупной терке, капусту мелко нашинкуйте, чеснок порежьте на кусочки и все ингредиенты добавьте к жарящемуся луку. Посыпьте солью, базиликом и черным перцем по вкусу. Перемешайте и накройте крышкой. Тушите до мягкости овощей. Добавьте немного воды, если овощи начнут подгорать.
10 minutes before readiness, add sour cream and boiled beans. Simmer until done.
За 10 минут до готовности добавьте сметану и отварную фасоль. Тушите до готовности.
Place the finished dish in deep plates and sprinkle with finely chopped dill and pomegranate seeds, serve hot.
Готовое блюдо разложите в глубокие тарелки и посыпьте мелко нарубленным укропом и зернами граната, подавайте горячим.