Let the beans soak overnight. To do this, take a deep bowl, pour the beans into it and fill it with water so that it is about 5 centimeters higher than the beans.
Поставьте фасоль на ночь замачиваться. Для этого возьмите глубокую миску, всыпьте в нее фасоль и залейте водой так, чтобы она была выше фасоли примерно на 5 сантиметров.
Drain the beans and rinse them well under cold water. Place the beans in a saucepan and simmer over low heat for 100 minutes until the beans are completely cooked.
Слейте воду с фасоли и хорошо промойте ее под холодной водой. Всыпьте фасоль в кастрюлю и варите ее на слабом огне 100 минут до полного разваривания фасоли.
Finely chop the onion and fry it in a well-heated frying pan until golden brown. Add fried onions, adjika and suneli hops to the beans in the pan. Mash everything thoroughly with a masher and add salt to taste. Cook the resulting mixture for another 10 minutes.
Лук мелко порубите и обжарьте его на хорошо разогретой сковороде до появления золотистого цвета. Добавьте в кастрюлю к фасоли обжаренный лук, аджику и хмели-сунели. Все тщательно растолките толкушкой и посолите по вкусу. Варите полученную массу еще 10 минут.
Sprinkle the finished dish with finely chopped cilantro and season with fresh adjika. Serve with lean, unleavened Caucasian flatbreads.
Готовое блюдо посыпьте мелко порубленной кинзой и приправьте свежей аджикой. Подавайте с постными пресными кавказскими лепешками.