Prepare the squid by rinsing it in cold water and cleaning it. Cut into thin rings. It will be easier to clean if you put the seafood in hot water and then remove the film with a knife. Cook and rinse the mushrooms several times and place them on paper towels. Cut the mushrooms into quarters. Peel the onion and cut into small cubes. Grate the garlic and cheese.
Подготовьте кальмаров, промойте их в холодной воде и очистите. Нарежьте тонкими кольцами. Чистить будет проще, если положить морепродукт в горячую воду, а после убрать пленку с помощью ножа. Приготовьте и промойте шампиньоны несколько раз, выложите их на бумажные полотенца. Нарежьте грибы на четвертинки. Очистите лук от шелухи и нарежьте на небольшие кубики. Чеснок и сыр натрите на терке.
Place a frying pan on the stove and grease it with vegetable oil. Fry the mushrooms over medium heat for 15 minutes. Set the mushrooms aside on a separate plate. Place the onion in the same pan and fry for 5 minutes. Add squid to onions. Fry for 1 minute. Pour in the cream in a small stream, stirring constantly. Add cheese and garlic, mix well. Reduce heat to low. Add fried mushrooms, salt and spices to the sauce. Stir, cover and simmer for 2 minutes.
Поставьте на плиту сковороду, смажьте ее растительным маслом. Обжаривайте грибы на среднем огне 15 минут. Отложите шампиньоны на отдельную тарелку. На ту же сковороду выложите лук, обжаривайте 5 минут. Добавьте к луку кальмаров. Обжаривайте 1 минуту. Небольшой струйкой влейте сливки, постоянно помешивая. Добавьте сыр и чеснок, хорошо перемешайте. Убавьте огонь до минимального. Положите в соус обжаренные грибы, соль и специи. Перемешайте, накройте крышкой и тушите 2 минуты.
Place the finished dish on a plate, garnish with chopped herbs or grated cheese.
Готовое блюдо выложите на тарелку, украсьте измельченной зеленью или тертым сыром.