Soak the beans in cold water for at least 2 hours, preferably overnight. Rinse the vegetables well, rinse and dry the greens.
Фасоль замочите в холодной воде минимум на 2 часа, а лучше на ночь. Овощи хорошо промойте, зелень сполосните и подсушите.
Place the beans in a saucepan and add 1 liter of water. Simmer over low heat for 60 minutes.
Фасоль положите в кастрюлю и залейте 1 литром воды. Варите на медленном огне 60 минут.
Cut the bell pepper and pickled cucumbers into strips, finely chop the onion and carrots. Fry all the vegetables in a frying pan with vegetable oil until soft, add pickled cucumbers at the end of frying. Add tomato paste and beans to fry and stir. Simmer everything over low heat for 10 minutes. Add 100 ml of boiling water, salt and add herbs, garlic, sugar and salt. Stir and fry for another 5 minutes.
Перец болгарский и маринованные огурцы порежьте на полосочки, лук и морковь мелко нашинкуйте. Обжарьте все овощи на сковороде с растительным маслом до мягкости, в конце жарки добавьте маринованные огурцы. Томатную пасту и фасоль положите к зажарке и перемешайте. Тушите все на медленном огне 10 минут. Долейте 100 мл кипятка, посолите и добавьте зелень, чеснок, сахар и соль. Перемешайте и жарьте еще 5 минут.
Serve the finished dish cold or hot, garnished with a sprig of cilantro and cherry tomato slices.
Готовое блюдо подавайте холодным или горячим, украсив веточкой кинзы и дольками помидора черри.