Wash the pumpkin, remove peel and seeds.
Тыкву помойте, очистите от кожуры и семян.
Cut the peeled pumpkin into medium-sized cubes, place them in a saucepan, cover with water and place on the stove to simmer for 30 minutes until soft. Add sugar to the pan, stir the mass and boil it for about 5-7 minutes. Pour the finished compote into glass jars and let cool.
Очищенную тыкву нарежьте кубиками среднего размера, выложите их в кастрюлю, залейте водой и отправьте на плиту вариться в течение 30 минут до мягкости. Добавьте в кастрюлю сахар, перемешайте массу и проварите ее еще примерно 5-7 минут. Готовый компот разлейте по стеклянным банкам и дайте остыть.
Serve the vitamin compote from bright orange pumpkin cold, complemented with a sweet dessert.
Витаминный компот из ярко-оранжевой тыквы подавайте в холодном виде, дополнив сладким десертом.