Prepare the slow cooker and dishes. Peel and wash the vegetables. Finely chop the cabbage and onion, grate the carrots on a grater with large blades. Cut the zucchini into medium cubes. Prepare the remaining ingredients. If you have frozen zucchini, you can use it in this recipe without needing to defrost it in advance.
Подготовьте мультиварку и посуду. Почистите и помойте овощи. Капусту и лук мелко нашинкуйте, морковь натрите на тёрке с крупными лезвиями. Кабачок нарежьте средним кубиком. Подготовьте остальные ингредиенты. Если у вас замороженные кабачки, то можете их использовать в этом рецепте, причём их не нужно размораживать заранее.
Pour oil into the multicooker bowl. Place prepared vegetables. Add tomato paste and water, salt and pepper, stir.
Налейте в чашу мультиварки масло. Уложите подготовленные овощи. Добавьте томатную пасту и воду, посолите, поперчите, перемешайте.
Place the bowl in the multicooker. Cook in the “Porridge” mode for about 45 minutes. When finished, let the hodgepodge steep for 10 minutes.
Установите чашу в мультиварку. Готовьте в режиме «Каша» около 45 минут. По окончании дайте солянке настояться в течение 10 минут.
Place the finished product on serving plates. Garnish with chopped dill and serve as a side dish to the main dish, or as an independent dish.
Разложите готовый продукт по порционным тарелкам. Украсьте рубленой зеленью укропа и подайте к столу в виде гарнира к основному блюду, либо как самостоятельное кушанье.