Prepare the ingredients required for the dish in the required quantities. Rinse fresh milk mushrooms several times with water, remove debris and dirt and sort thoroughly. Peel the onions and carrots, peel the onions and rinse the vegetables to remove any dirt.
Подготовьте требуемые для блюда ингредиенты в необходимом количестве. Свежие грузди промойте несколько раз водой, очистите от мусора и грязи и тщательно переберите. Лук и морковь очистите от кожуры, лук очистите от шелухи и ополосните овощи от грязи.
Place the prepared mushrooms in a frying pan with vegetable oil, send them to the stove to simmer over low heat for 20 minutes until the excess liquid evaporates.
Подготовленные грибы выложите в сковороду с растительным маслом, отправьте их на плиту тушиться на медленном огне в течение 20 минут до испарения лишней жидкости.
Cut the carrots into medium-thick strips, add them to the mushrooms in a frying pan and simmer the ingredients for about 10-15 minutes until the carrots are soft. Meanwhile, cut the onion into small half rings and add it to the vegetables in the pan as the carrots become soft. Simmer the onions, carrots and mushrooms for about 5-7 minutes, then add salt, sugar and vinegar to the vegetables.
Морковь нарежьте соломкой средней толщины, присоедините к грибам в сковороду и тушите ингредиенты примерно 10-15 минут до мягкости моркови. Тем временем, лук нарежьте небольшими полукольцами и присоедините его к овощам в сковороде по мере становления моркови мягкой. Тушите лук с морковью и грибами примерно 5-7 минут, затем добавьте к овощам соль, сахар и уксус.
Cut the peeled tomatoes into small pieces, add them to the mushroom hodgepodge and simmer along with all the vegetables for 10 minutes. Place the finished mushroom preparation in sterilized jars, screw on the screw caps and send to a warm place to steam the dish.
Очищенные помидоры нарежьте небольшими кусочками, добавьте их в грибную солянку и тушите вместе со всеми овощами в течение 10 минут. Готовую грибную заготовку разложите по стерилизованным банкам, закрутите винтовыми крышками и отправьте в теплое место для пропаривания блюда.
Use the aromatic preparation for mushroom hodgepodge from fresh milk mushrooms and juicy vegetables to prepare mushroom soup or sauce, and also serve as a cold appetizer, garnishing it with finely chopped fresh herbs.
Ароматную заготовку для грибной солянки из свежих груздей и сочных овощей используйте для приготовления грибного супа или соуса, а также подавайте в качестве холодной закуски, украсив ее мелкорубленной свежей зеленью.