Cut the onions and tomatoes into cubes, grate the carrots. Rinse the soup set under running water. Peel the potatoes.
Нарежьте лук и помидоры кубиками, морковь натрите на терке. Суповой набор промойте под проточной водой. Очистите картофель.
Fill the soup set with cold water. Boil the broth for 30 minutes. Take out the soup set, cool, remove the meat from the bones, add the meat to the broth.
Залейте суповой набор холодной водой. Отварите бульон в течение 30 минут. Вытащите суповой набор, остудите, снимите мясо с костей, добавьте мясо в бульон.
Add sauerkraut to the broth and bring to a boil. Cook for 20 minutes over low heat. Add potatoes, mix well. Cook until the potatoes are done. Remove the potatoes and mash them with a fork and return them to the pan.
Добавьте в бульон квашеную капусту, доведите до кипения. Варите 20 минут на маленьком огне. Добавьте картофель, хорошо перемешайте. Варите до готовности картошки. Достаньте картошку и разомните ее вилкой, отправьте обратно в кастрюлю.
Heat oil in a frying pan, fry onions, carrots and tomatoes for 3 minutes. Add fried onions, carrots and tomatoes, as well as canned beans, to the broth with potatoes and cabbage. Salt and pepper to taste, add bay leaf. Bring to a boil.
На сковороде раскалите масло, обжарьте лук, морковь и томаты в течение 3 минут. Добавьте в бульон с картофелем и капустой обжаренный лук, морковь и томаты, а также консервированную фасоль. Посолите и поперчите по вкусу, добавьте лавровый лист. Доведите до кипения.
Serve the finished cabbage soup with beans with finely chopped garlic.
Готовые щи с фасолью подавайте с мелко нарезанным чесноком.