Wash the mushrooms and chicken fillet. Cut them into small pieces. Grate the cheese on a fine grater.
Вымойте грибы и куриное филе. Нарежьте их небольшими кусочками. Натрите сыр на мелкой терке.
Heat some vegetable oil in a deep frying pan. Place the mushrooms in the pan in a single layer. Fry over high heat until golden brown. Place the fried mushrooms in a separate bowl.
Разогрейте в глубокой сковороде немного растительного масла. Положите грибы в сковороду в один слой. Обжарьте на сильном огне до образования румяной корочки. Положите обжаренные грибы в отдельную посуду.
Add a little vegetable oil to the same frying pan, heat it and add the chopped chicken fillet. Fry the fillet over high heat for 5-7 minutes until golden brown. Add fried mushrooms to the chicken. Pour the cream into the pan and stir. Reduce heat to medium. Add salt, pepper and spices. Bring to a boil. Place the grated cheese in the pan and mix everything thoroughly. Once the cheese has melted and the sauce is smooth, remove the pan from the heat.
В ту же сковороду добавьте немного растительного масла, разогрейте его и выложите нарезанное куриное филе. Обжаривайте филе на сильном огне минут 5-7 до золотистой корочки. Добавьте к курице жареные грибы. Влейте в сковороду сливки и перемешайте. Убавьте огонь до среднего. Добавьте соль, перец и специи. Доведите до кипения. Выложите в сковороду тертый сыр и все тщательно перемешайте. Когда сыр расплавится, и соус станет однородным, снимите сковороду с огня.
Before serving, decorate the dish with herbs. Dill is best.
Перед подачей украсьте блюдо зеленью. Лучше всего подойдет укроп.