Prepare the dishes. Wash and peel the vegetables. Wash the mushrooms thoroughly, cut large ones into two halves. Chop the cabbage thinly. Cut the onion into small cubes and grate the carrots on a grater with large blades.
Подготовьте посуду. Овощи помойте и почистите. Грибы тщательно помойте, крупные разрежьте на две половинки. Капусту тонко нашинкуйте. Лук нарежьте мелким кубиком, а морковь натрите на терке с крупными лезвиями.
Pour 1 liter of water into the pan, add 1 tbsp. butter, add cabbage. Add salt and pepper to taste, stir. Simmer for 5 minutes over low heat. Remove from heat.
Налейте в кастрюлю 1 литр воды, добавьте 1 ст.л. масла, выложите капусту. Посолите, поперчите по вкусу, перемешайте. Тушите 5 минут на слабом огне. Снимите с огня.
Pour 1 tbsp into the pan. vegetable oil. Add onions and carrots. Fry over medium heat for 5 minutes. Add the fried vegetables to the pan with the cabbage and stir.
Налейте в сковороду 1 ст.л. растительного масла. Выложите лук, и морковь. Обжарьте на среднем огне 5 минут. Добавьте обжаренные овощи в кастрюлю с капустой и перемешайте.
Pour the remaining oil into the pan, add the mushrooms and simmer over low heat for 5 minutes, with the lid closed. Turn up the heat and fry them lightly.
Налейте в сковороду оставшееся масло, положите грибы и тушите на медленном огне 5 минуты, под закрытой крышкой. Прибавьте огонь и слегка обжарьте их.
Place the fried mushrooms in a saucepan, cover and simmer over low heat for 15 minutes. Remove the pan from the heat and let sit for 10 minutes.
Переложите жареные грибы в кастрюлю, накройте крышкой и тушите на слабом огне в течение 15 минут. Снимите кастрюлю с огня и дайте настояться 10 минут.
Pour the delicious hodgepodge with honey mushrooms into portioned plates and, garnish with dill, serve.
Разлейте аппетитную солянку с опятами по порционным тарелкам и, украсив зеленью укропа, подайте к столу.