Cut the Crimean onion into half rings, wash and chop the parsley and green onions. Cut the apple into small cubes and the tomato into medium pieces. Crush the garlic in a press.
Крымский лук нарежьте полукольцами, петрушку и зеленый лук помойте и нарежьте. Яблоко нарежьте небольшими кубиками, а помидор — средними кусочками. Чеснок раздавите на прессе.
Place Crimean onions, apples, tomatoes and chopped parsley in a salad bowl. Add beans and green onions. Mix the ingredients well in the salad bowl.
Выложите в салатницу крымский лук, яблоки, помидор и нарезанную петрушку. Добавьте фасоль, зеленый лук. Хорошо перемешайте продукты в салатнице.
Prepare salad dressing. Mix vegetable oil, lemon juice and garlic in a bowl. Add salt and pepper to taste, mix everything well until the salt is completely dissolved.
Приготовьте заправку для салата. Смешайте в миске растительное масло, сок лимона и чеснок. Посолите и поперчите по вкусу, все хорошо перемешайте до полного растворения соли.
Pour the dressing into the salad bowl and mix well. Place the salad in the refrigerator for 30 minutes.
Вылейте заправку в салатницу, хорошо перемешайте. Поставьте салат в холодильник на 30 минут.
Place the finished salad on plates and garnish with basil leaves.
Готовый салат выложите на тарелки, и украсьте листиками базилика.