Rinse the fillet, dry and cut into small cubes. Wash the tomatoes and cucumbers and cut into small strips. Peel and chop the garlic.
Филе промойте, обсушите и нарежьте мелкими брусочками. Помидоры и огурцы помойте и нарежьте мелкой соломкой. Чеснок очистите и измельчите.
Season the chopped fillet with lemon juice and curry, fry in a dry frying pan until golden brown.
Нарезанное филе приправьте соком лимона и карри, обжарьте на сухой сковороде до румяной корочки.
Prepare the sauce by mixing mustard with yogurt, lemon juice, curry, pepper, salt and minced garlic.
Приготовьте соус, смешав горчицу с йогуртом, соком лимона, карри, перцем, солью и измельченным чесноком.
Brush the pita bread with a small amount of sauce, place some prepared vegetables, fried meat on top and pour more sauce over it. Wrap the pita bread in a roll and grill it. Serve the shawarma, cut in half, hot.
Смажьте лаваш небольшим количеством соуса, выложите немного подготовленных овощей, сверху обжаренное мясо и полейте еще соусом. Заверните лаваш в ролл и обжарьте на гриле. Подайте шаурму разрезав пополам, горячей.
Serve the shawarma with the prepared sauce, served in a separate gravy boat with chopped herbs.
Подайте шаурму с приготовленным соусом, поданным в отдельном соуснике с измельченной зеленью.