Wash the radish and cucumber, dry and peel. Cut the radish and cucumber into very small cubes. Peel the garlic and grate it on a fine grater.
Помойте редис и огурец, обсушите, очистите от кожуры. Нарежьте очень мелкими кубиками редиску и огурец. Чеснок очистите и натрите на мелкой терке.
Place chopped vegetables and herbs in a deep plate, add sour cream and soy sauce.
Выложите в глубокую тарелку нарезанные овощи, зелень, добавьте сметану и соевый соус.
Mix thoroughly and season with pepper and salt as desired. Place the sauce in a gravy boat and serve immediately.
Тщательно перемешайте, приправьте перцем и солью по желанию. Соус переложите в соусник и можно сразу подавать.
Add this sauce to vegetable shawarma, serve with grilled vegetables or with grilled meat.
Добавьте этот соус в овощную шаурму, подайте к овощам гриль или с мясом, обжаренном на мангале.