Recipes / Pumpkin baked with Provençal herbs and garlic Тыква, запеченная с прованскими травами и чесноком
Tender pumpkin baked with Provencal herbs and healthy garlic turns out to be a valuable dish with an incredible aroma. The pumpkin itself contains a huge amount of vitamins, for example, A, E, P, and minerals - magnesium, selenium, zinc. It is also rich in fiber, which easily cleanses the intestines. Delicious seasonings will add a pleasant aroma, and garlic will add a spicy aftertaste.
Нежная тыква, запеченная с прованскими травами и полезным чесноком, превращается в ценное блюдо с неповторимым ароматом. В самой тыкве сосредоточено множество витаминов, например, А, Е, Р, а также минералов — магний, селен, цинк. Кроме того, она богата клетчаткой, которая способствует очищению кишечника. Ароматные специи добавляют приятного запаха, а чеснок дарит пикантное послевкусие.
Steps / Шаги:
Cut the pumpkin into small pieces. Chop the garlic.
Нарежьте тыкву на небольшие кусочки. Измельчите чеснок.
Add garlic, salt, seasoning and oil to the pumpkin. Mix everything. Place the dish in a mold and place in a preheated oven at 200 degrees for 20 minutes.
К тыкве внесите чеснок, соль, приправу и масло. Все перемешайте. Выложите блюдо в форму и поставьте в разогретую духовку до 200 градусов на 20 минут.
Sprinkle the dish with herbs and serve.
Посыпьте блюдо зеленью и подавайте на стол.