Cut the pumpkin into large cubes. Peel the garlic and chop it with a knife.
Тыкву нарежьте большими кубиками. Чеснок очистите, измельчите ножом.
Place the pumpkin in a frying pan with heated vegetable oil and fry it on all sides until golden brown. At the same time, do not forget to stir.
На сковороду с разогретым растительным маслом выложите тыкву, и поджарьте ее со всех сторон до румяной корочки. При этом не забывайте помешивать.
Salt, pepper, sprinkle with basil, garlic, add tomato sauce and stir.
Посолите, поперчите, посыпьте базиликом, чесноком, положите томатный соус и размешайте.
Place the roasted pumpkin in a baking dish, add a little water, cover with foil and bake at 180℃ for 25 minutes.
Выложите обжаренную тыкву в форму для запекания, добавьте немного воды, накройте фольгой и запекайте при 180 ℃ 25 минут.
Serve, garnished with fresh basil leaves, as a separate dish or as an accompaniment to meat or fish.
Подавайте, украсив свежими листочками базилика, как самостоятельное блюдо или как дополнение к мясу или рыбе.