Cut the pumpkin into cubes. Rinse the quinoa under running water in a colander, otherwise it will taste bitter. Grate the carrots on a coarse grater, remove seeds from the pepper and cut into strips. Grate the cheese.
Тыкву порежьте кубиками. Киноа промойте под проточной водой, положив ее в дуршлаг, иначе будет горчить. Морковь натрите на крупной терке, перец очистите от семян и порежьте соломкой. Сыр натрите на терку.
Place the pumpkin pieces in a mold, sprinkle with Italian seasoning, garlic and bake in the oven at 180 ℃ for 25 minutes. Place the quinoa in a saucepan with water and cook for 20 minutes. Turn off the heat, stir and let stand for 5 minutes.
Кусочки тыквы положите в форму, посыпьте итальянской приправой, чесноком и запеките в духовке при 180 ℃ 25 минут. Киноа залейте водой в кастрюле и варите 20 минут. Выключив огонь, размешайте и дайте постоять 5 минут.
Fry the carrots in a frying pan with oil, add pepper, stir, fry for another 2 minutes.
На сковороде с маслом обжарьте морковь, добавьте перец, перемешайте, жарьте еще 2 минуты.
Place warm roasted pumpkin, quinoa, and roasted vegetables in a large salad bowl. Sprinkle with grated cheese, salt, pepper and stir.
В большой салатник сложите теплую запеченную тыкву, киноа, и обжаренные овощи. Посыпьте тертым сыром, солью, перцем и перемешайте.
Serve the quinoa and vegetables warm with slices of whole grain bread.
Киноа с овощами подавайте в теплом виде с ломтиками цельнозернового хлеба.