Wash the chicken. Drain the mushrooms in a colander. Peel the onion, wash and finely chop. Cut the cucumbers into cubes and the mushrooms into slices.
Вымойте курицу. Откиньте грибы на дуршлаг. Очистите лук, вымойте и мелко нарежьте. Огурцы нарежьте кубиками, а грибы – пластинками.
Place the chicken in a saucepan and cover with water. Place it on the fire and bring to a boil, skimming off the foam. Cook over low heat. Heat a frying pan, pour oil. Add onion.
Выложите курицу в кастрюлю и залейте водой. Поставьте ее на огонь и доведите до кипения, снимая пену. Варите на маленьком огне. Разогрейте сковороду, налейте масло. Выложите лук.
Simmer for 3 minutes over medium heat, stirring. Bring in the tomato. Stir. Simmer for 2 minutes. Add mushrooms and chicken. Mix everything. Add broth and simmer for 5 minutes.
Тушите 3 минуты на среднем огне помешивая. Внесите томат. Перемешайте. Тушите 2 минуты. Выложите грибы и курицу. Все перемешайте. Внесите бульон и тушите все 5 минут.
Remove the chicken and remove the bones. Place the chicken in the pan. Place vegetables in broth. Salt, pepper and add bay leaf. Cook for 10 minutes. Let it brew.
Достаньте курицу, очистите от костей. Поместите курицу в кастрюлю. Выложите овощи в бульон. Посолите, поперчите и добавьте лавровый лист. Варите 10 минут. Дайте настояться.
Serve the dish with sour cream, fresh herbs and a slice of lemon.
Подавайте блюдо со сметаной, свежей зеленью и долькой лимона.