Wash the breast and cut into small pieces. Wash the tomato and cucumber and cut into small cubes along with the pickled cucumber. Wash and chop the greens. Peel the garlic and grate it on a fine grater.
Грудку промойте и нарежьте небольшими кусочками. Помидор и огурец помойте и нарежьте вместе с маринованным мелкими кубиками. Зелень промойте и измельчите. Чеснок очистите и натрите на мелкой терке.
In a heated frying pan with oil, fry the meat briefly, seasoning it with salt and pepper. In a separate bowl, mix mayonnaise, sour cream and chopped dill, add salt and pepper to taste.
На разогретой сковороде с маслом обжарьте недолго мясо, приправив его солю и перцем. В отдельной тарелке смешайте майонез, сметану и измельченный укроп, посолите и поперчите по вкусу.
Place the garlic and onions in a separate plate and sprinkle with lemon juice. Mix the chopped vegetables together.
В отдельную тарелку положите чеснок с луком и полейте лимонным соком. Смешайте нарезанные овощи между собой.
Cut the pita in half, brush one half inside with sauce, put fried meat inside, tomatoes and cucumbers on top and pour sauce over it. Then add the pickled onions and garlic and pour the sauce over again. Repeat layers if necessary. Serve shawarma immediately with sauce.
Питу разрежьте пополам, смажьте одну половинку внутри соусом, положите внутрь обжаренное мясо, сверху помидоры с огурцами и полейте соусом. Затем положите маринованный лук с чесноком и снова полейте соусом. При необходимости повторите слои. Шаверму подавайте сразу с соусом.
Serve shawarma with fried or baked potatoes.
Подайте шаверму с жареным или запеченным картофелем.