Rinse the chicken meat, dry it and cut into medium cubes. Peel the onion and garlic, wash it, cut the onion into thin half rings, chop the garlic. Wash the tomatoes and cut into thin slices. Wash the greens and salad, dry, finely chop the greens.
Куриное мясо промойте, обсушите и нарежьте средними брусочками. Лук и чеснок очистите, помойте, лук нарежьте тонкими полукольцами, чеснок измельчите. Помидоры помойте и нарежьте тонкими ломтиками. Зелень и салат промыть, обсушить, зелень мелко нарезать.
In a heated frying pan with oil, fry the sliced meat on both sides until golden brown, seasoning with soy sauce and spices.
На разогретой сковороде с маслом обжарьте нарезанное мясо с двух сторон до золотистого цвета, приправив соевым соусом и специями.
Prepare the sauce by mixing kefir, sour cream and mayonnaise with garlic, dill and salt in a blender.
Приготовьте соус смешав в блендере кефир, сметану и майонез с чесноком, укропом и солью.
Place a small amount of sauce, fried fillet and chopped vegetables on the edge of the pita bread, wrap it in the form of a roll and fry in a frying pan on both sides until golden brown. Serve shawarma hot with sauce.
На край лаваша выложите небольшое количество соуса, обжаренное филе и нарезанные овощи, заверните его в форме ролла и обжарьте на сковороде с двух сторон до румяной корочки. Подавайте шаурму горячей с соусом.
Prepare shawarma with honey-soy sauce.
Приготовьте шаурму с соусом медово-соевым соусом.