Cut the peeled pumpkin into small cubes. Rinse the cereal. To speed up cooking, you can use a slow cooker.
Очищенную тыкву порежьте небольшими кубиками. Крупу промойте. Чтобы ускорить приготовление можно воспользоваться мультиваркой.
Melt 1 tbsp in a saucepan. oil and fry the pumpkin in it. Then pour in 1 glass of milk, bring to a boil and cook over low heat for 25 minutes. When the pumpkin becomes soft, puree it with a blender.
В сотейнике растопите 1 ст.л. масла и поджарьте на нем тыкву. Затем влейте 1 стакан молока, доведите до кипения и на маленьком огне варите 25 минут. Когда тыква станет мягкой, перебейте блендером в пюре.
Pour water into the pan, add corn grits, stir and cook over low heat until all the water is absorbed into the grits.
В кастрюлю влейте воду, высыпьте кукурузную крупу, перемешайте и варите на медленном огне, пока вся вода не впитается в крупу.
Add pumpkin puree, sugar, salt, and the rest of the milk to the pan with porridge. Cook for 10 minutes, stirring. Then add the oil, stir and let it brew.
В кастрюлю с кашей добавьте тыквенное пюре, сахар, соль, и остальное молоко. Варите 10 минут помешивая. Затем положите масло, перемешайте и дайте настояться.
Decorate corn porridge with sweet corn flakes. Children will really like this supplement.
Кукурузную кашу моно украсить сладкими кукурузными хлопьями. Такая добавка очень понравится детям.