Prepare the duck fillet broth in advance, strain it, and cut the fillet. Trim the meat from the chicken leg. Cut the bacon into thin strips. Peel the onions and carrots, wash and cut into strips. Diced cucumbers. Cut olives and olives in half.
Заранее сварите бульон из утиного филе, процедите его, а филе порежьте. С куриного окорочка срежьте мясо. Бекон порежьте тонкими брусочками. Лук и морковь очистите, помойте и нарежьте соломкой. Огурцы кубиками. Маслины и оливки разрежьте наполовину.
Fry the bacon in a cauldron or heavy-bottomed saucepan, then remove to a plate. Add vegetable oil, add onions and carrots and fry for 5 minutes over low heat.
В казане или в кастрюле с толстым дном обжарьте бекон, затем снимите его на тарелку. Добавьте растительное масло, положите лук и морковь и поджарьте в течение 5 минут на небольшом огне.
Add cucumbers, simmer them for 1-2 minutes. Pour in the tomato sauce and let the mixture boil. Pour in the meat broth, add olives, olives and capers. Season with pepper and salt as needed.
Добавьте огурцы, припустите их в течение 1-2 минут. Влейте томатный соус, дайте массе прокипеть. Влейте мясной бульон, положите оливки, маслины и каперсы. Поперчите и посолите по необходимости.
Place the chopped meat and fried bacon in the pan and let it heat through for a few minutes.
Положите в кастрюлю порезанное мясо и поджаренный бекон, дайте прогреться несколько минут.
Pour the solyanka and put a slice of lemon and a pinch of chopped herbs into each plate. Serve with sour cream.
Солянку разлейте и в каждую тарелку положите ломтик лимона, и щепотку измельченной зелени. Подавайте со сметаной.