Rinse the head of cabbage well under running water, dry with a paper towel and separate into inflorescences. Grate the cheese on a coarse grater. Grease a baking dish with vegetable oil. Preheat oven to 200℃. Wash, dry and finely chop the green onions.
Кочан капусты хорошо промойте под проточной водой, обсушите бумажным полотенцем и разберите на соцветия. Натрите сыр на крупной терке. Форму для запекания смажьте растительным маслом. Разогрейте духовку до 200 ℃. Помойте, обсушите и мелко нарежьте перья зеленого лука.
Add salt to 1.5 liters of boiling water and add cabbage inflorescences. Once the water returns to a boil, reduce the heat and simmer for 5 minutes. Drain the cabbage in a colander. Transfer the cabbage florets to 1.5 liters of ice water. After 3 minutes, drain the cabbage in a colander. When excess liquid is gone, transfer the cabbage to a baking dish.
В 1,5 литра кипящую воду добавьте соль, опустите соцветия капусты. После того, как вода снова закипит, уменьшите огонь и варите 5 минут. Откиньте капусту на дуршлаг. Переложите соцветия капусты в 1,5 литра ледяной воды. Через 3 минуты откиньте капусту на дуршлаг. Когда уйдет лишняя жидкость, переложите капусту в форму для запекания.
Combine cream and cheese in a separate bowl, add salt, pepper and stir. Drizzle the oil over the florets and spread the sauce over them. Place the pan in the oven. Bake for 15 minutes at 200 ℃ until golden brown.
Соедините в отдельной миске сливки и сыр, добавьте соль, перец и перемешайте. Полейте соцветия маслом и распределите по ним соус. Отправьте форму в духовку. Запекайте 15 минут при температуре 200 ℃ до румяной корочки.
Before serving, garnish the dish with chopped green onions.
Перед подачей украсьте блюдо нарезанным зеленым луком.