Prepare all the necessary ingredients and work surface. Wash the vegetables. Peel the carrots, onions and garlic.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи помойте. Морковь, лук и чеснок очистите.
Finely chop the carrots, garlic, onions and chili peppers.
Морковь, чеснок, репчатый лук и перец чили порубите мелко.
Meanwhile, blanch the tomatoes. To do this, make cross cuts on them, place them in boiling water in a saucepan, and keep in boiling water for 1 minute. Then quickly plunge into ice water and remove the skin. Cut the tomatoes into small cubes.
Тем временем помидоры бланшируйте. Для этого сделайте на них крестовые надрезы, опустите в кипящую воду в кастрюле, подержите в кипятке в течение 1 минуты. Затем резко опустите в ледяную воду и снимите кожицу. Нарежьте помидоры маленькими кубиками.
Heat a saucepan with vegetable oil. Add Dijon mustard, salt and pepper mixture. Stir.
Разогрейте кастрюлю с растительным маслом. Добавьте дижонскую горчицу, соль и смесь перцем. Перемешайте.
Add onions, carrots, garlic and tomatoes to the spices, salt and mustard. Stir and simmer over low heat for 5-7 minutes.
Добавьте к специям, соли и горчице репчатый лук, морковь, чеснок и помидоры. Перемешайте и тушите на медленном огне 5-7 минут.
Pour 400 ml of warm water into the vegetables and spices. Bring to a boil and add lentils. Cook the soup until done, 35-40 minutes.
Влейте к овощам и специям 400 мл теплой воды. Доведите до кипения и добавьте чечевицу. Варите суп до готовности 35-40 минут.
Remove the soup from the heat and let it sit for 5-10 minutes.
Снимите суп с огня и дайте ему настояться в течение 5-10 минут.
Pour the soup into serving bowls, garnish with finely chopped dill and serve.
Разлейте суп по порционным тарелкам, украсьте мелко нарубленным укропом и подавайте.