Wash the beets, cover with cold water and cook for 40 minutes. Then place in cold water for 10 minutes. Boil the eggs for 12 minutes and also add cold water until cool. Cut the beets and eggs into cubes. Peel the onion and cut into ¼ rings.
Свеклу помойте, залейте холодной водой и варите 40 минут. Затем положите на 10 минут в холодную воду. Яйца отварите в течение 12 минут и тоже залейте холодной водой до остывания. Свеклу и яйца порежьте кубиками. Лук очистите, нарежьте ¼ кольцами.
Place the onion in a bowl, add sugar and pour boiling water over it. Let stand for 10 minutes. Then drain the water.
Лук положите в пиалу, добавьте сахар и залейте кипящей водой. Дайте постоять 10 минут. Затем воду слейте.
Place chopped beets, eggs, beans, onions, and chopped garlic cloves in a deep bowl. Pepper, salt, add mayonnaise and mix gently. Let it sit in the refrigerator for 20 minutes.
В глубокую миску положите порезанную свеклу, яйца, фасоль, лук, измельченный зубчик чеснока. Поперчите, посолите, добавьте майонез и аккуратно перемешайте. Дайте настояться в холодильнике 20 минут.
Place the salad on a plate using a cooking ring and garnish with cucumber slices and parsley around it.
Салат выложите на тарелку при помощи кулинарного кольца, вокруг украсьте кружочками огурца и петрушкой.