Rinse and dry the meat. Peel the garlic and cut in half. Preheat the oven.
Мясо промойте и обсушите. Чеснок очистите и разрежьте пополам. Нагрейте духовку.
Prepare the sauce by thoroughly mixing mustard with honey, dry herbs and spices.
Приготовьте соус, тщательно смешав горчицу с медом, сухими травами и специями.
Make several shallow cuts in the prepared meat and insert the garlic into them.
В подготовленном мясе сделайте несколько неглубоких надрезов и засуньте в них чеснок.
Transfer the meat to foil, brush generously with sauce and wrap in foil so that the seam is on top.
Переложите мясо на фольгу, смажьте обильно соусом и обверните в фольгу так, чтоб шов был сверху.
Place the meat on a baking sheet and bake in an oven preheated to 200 degrees. After an hour of baking, unroll the seam and continue baking for another hour and a half. Serve the dish cut into portions, cooled or hot.
Поместите мясо на противень и отправьте в нагретую до 200 градусов духовку запекаться. Спустя час запекания, разверните шов и отправьте дальше запекаться еще на полтора часа. Блюдо подавайте нарезанным порционными кусками, в остывшем или горячем виде.
Serve mashed potatoes as a side dish with hot meat. Prepare a vegetable salad.
К горячему мясу, на гарнир, подайте картофельное пюре. Приготовьте овощной салат.